Velkommen
Om... Om mig
Om Elsk Dine Tanker
Om The Work

Sessioner Enkeltpersoner Hvor
Priser
Afbud
English

Par Hvor
Priser
Afbud
English


Kontakt
Gode Links
Velkommen
NU  
Nyhedsbrev
Ugens Citat

Om Elsk Dine Tanker.


Elsk Dine Tanker bygger på The Work og kan bruges af alle og til uanset hvad du ikke er 100% tilfreds med i dit liv, det eneste det kræver et åbent sind og en lyst og vilje til at kende din egen sandhed.

Der er ikke nogen begrænsninger hvad der kan arbejdes med, lidt længere nede vil jeg liste nogle af de begivenheder som typisk giver stressfulde tanker, der er velegnede til at arbejde med fordi vores sinds indre rækkefølge er - 1. Tanke - 2. Følelse - 3. Handling.

Nogle tror følelser bare opstår, men der altid er en tanke først - uden tankerne er der kun en stille tilstand af væren og ren kærlighed.

Du kender sikkert det, at den samme situation kan opleves vidt forskelligt af forskellige mennesker… og det er netop fordi vi ser verden ud fra hvilke overbevisninger vi har - og ud fra hvilke af de myriader af tanker, der hele tiden går gennem os, vi vælger at tro på.


Liste af eksempler:

Ydre påvirkninger:

Afvisning
Omsorgssvigt
Vold
Misrøgt
Incest
Dødsfald
Skilsmisse
Chok
Uroskab
Uretfærdighed
Fyring
Mobning
Arbejdsløshed
Fysisk tilskadekommen
Krig
Dårlig eller manglende bolig
Naurkatastrofer
osv.

Indre overbevisninger:

Jeg er ikke god nok
Alle andre er mere værd
Ingen kan lide mig
Jeg er for grim
Jeg er hjælpeløs
Jeg for tyk
Verden er farlig
Jeg er for gammel
Det kan gå grueligt galt
Jeg burde være mere succesfuld
Nogen er onde
Jeg har ikke tid nok
Jeg er for lav
Dødsfald er forfærdelige
Jeg burde kunne …
De er ude på at snyde mig
Jeg burde ikke …
Jeg er for dum
Han/hun elsker mig ikke
Jeg har ikke penge nok
De burde opføre sig bedre
Jeg kan ikke
Jeg ved hvad der er bedst for dem
osv. osv.


Der er sikkert et par stykker du kan genkende - der er nok ikke mange af os der ikke har haft de fleste af dem på et eller andet tidspunkt i vores liv.

Og en masse af de myter og historier der holder os fast i forvirringen får vi ind med skeer fra vi er små. “Det tager lang tid at komme sig over en sorg” - “Ubehagelige ting fra vores barndom skader os resten af livet” osv.- Dertil kommer alle reklamer og films billedliggørelse af hvordan man er smuk og hvordan man ikke er. Bøger, film og sange om at finde den perfekte romantiske kærlighed (især hvis man lider længe nok først) og hvordan det hele er godt hvis man er rig og magtfuld.

Det har ikke nødvendigvis noget som helst med virkeligheden at gør - men vores tendens til at sammenligne os med andre - uanset om de er virkelige eller ej gør at vi nemt kan komme til tro at alle andre er bedre eller heldigere og har det bedre end os selv.

Der er kun en unik dig - og du gør altid det bedste der er muligt for dig i et hvert givent nu - du er perfekt som du er - lige nu. Og når du fuldt ud accepterer det, er der intet som helst der forhindrer dig i at gøre noget andet, hvis det føles mere sandt for dig.

Hvis du kæmper imod det der er virkeligheden lige nu - fordømmer det - hader det - kritiserer det - så går al din energi på det, i stedet for at se hvilke muligheder der er og handle ud fra det med accept og klarhed. Ofte vil de fejl du finder forhindre dig i at se og være glad og taknemmelig for det du har.

Med Elsk Dine Tanker tager vi fat i hver enkelt stressfulde tanke og overbevisning og får den belyst og undersøgt, vendt og drejet så den bliver set fra alle sider - og selvom du måske har troet på den hele dit liv og tænker den bare er en del af de ubehagelige fakta - så kan du nemt komme ud for at opleve den ikke længere er sand for dig - at den har mistet sin “velcro”- og giver slip på dig.

Og en af de ting jeg selv synes er mest fantastisk ved at arbejde på den måde er - at når mine indre tanker og overbevisninger holder op med at være stressfulde - så forandrer min ydre verden sig også.

Og sidst men ikke mindst er der en masse sjov og forløsning i at opdage at virkeligheden er venligere end dine tanker om den og at du selv har visdommen og svarene til at blive lykkelig.

<>X
Tilmeld dig mit...

Nyhedsbrev

* E-mail

Navn

Tilmeld/Afmeld


Se seneste nyhedsbrev her