Velkommen
Om... Om mig
Om Elsk Dine Tanker
Om The Work

Sessioner Enkeltpersoner Hvor
Priser
Afbud
English

Par Hvor
Priser
Afbud
English


Kontakt
Gode Links
Velkommen
NU  
Nyhedsbrev
Ugens Citat

Om mig.


Sol-Britt Lærkesang
Sol-Britt Lærkesang
Jeg har siden jeg var ganske ung prøvet at finde svar på meningen med det hele og har lært mange teknikker fx Silva Metoden - NLP ( jeg har både practitioner m. business og Master og Coach) mv. Det kan jeg selvfølgelig også gøre brug af hvis der skulle være behov for det.

Jeg har været på retreats med flere mestre fra en Indisk Swami til Eckhard Tolle og har lært meget af det.

Jeg syntes dog stadig jeg manglede svar på hvordan jeg kunne finde min indre sjælefred og sandhed, samtidig med jeg levede mit almindelige liv og i hvert fald uden at skulle leve i cølibat i et kloster.

Så mødte jeg Byron Katie og The Work og det var kærlighed ved første blik - eller måske snarere første lyt - jeg så The Work i aktion og så den ene efter den anden få begyndt på en forløsning for mange års smerte på en smuk, enkel og værdig måde.

Jeg har 8 års erfaring i at facilitere og har siden den første Weekend-Intensive været på The School For the Work 3 gange - 2 i LA (den ene som stab) og 1 i Tyskland og jeg har taget 5 tele-classes og på andre måder trænet og gået i dybden med det, med andre fra hele verden - og det er en proces som jeg også gerne fortsætter - en løbende udvikling.

Jeg har stor livserfaring og har selv prøvet rigtig mange af de ting som ofte kan være problematiske at tackle selv, der er intet vi ikke kan arbejde med uanset om det er store eller små ting - der er intet der er pinligt eller tabu - eller for dumt - og jeg har selvfølgelig 100% tavshedspligt.

<>X
Tilmeld dig mit...

Nyhedsbrev

* E-mail

Navn

Tilmeld/Afmeld


Se seneste nyhedsbrev her