Velkommen
Om... Om mig
Om Elsk Dine Tanker
Om The Work

Sessioner Enkeltpersoner Hvor
Priser
Afbud
English

Par Hvor
Priser
Afbud
English


Kontakt
Gode Links
Velkommen
NU  
Nyhedsbrev
Ugens Citat

Seneste nyhedsbrev.

Kære modtager af mit Nyhedsbrev.Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Godt Nytår - jeg håber du har haft et rigt og hjerteligt 2012 - og at du er klar til et endnu mere fantastisk 2013.

nytår 2013

Jeg vil gerne satse endnu mere på bruge nettet - via Skype - i det nye år, jeg kan forstå at ikke alle er trygge ved den form og jeg vil derfor gerne skrive lidt omkring det i dette nyhedsbrev, men du kan selvfølgelig altid aftale at møde op personligt hvis du foretrækker det.

En af de begrundelser jeg har hørt for at folk ikke synes de kan lave udviklingsarbejde (eller terapi) over nettet er at de er bange for det bliver for upersonligt. Hertil kan jeg kun sige at det ikke er min oplevelse - ikke med The Work - jeg har lavet det med folk over hele verden - både med og uden video - og det er stort set altid meget intime og smukke oplevelser. Der er ingen reel afstand mellem os når vi er i den proces.

Her er hvad Hanne skrev efter vores sessioner - hun havde ikke prøvet det før vi startede og vi arbejde kun via Skype:

“Her er min oplevelse af at være i terapi hos dig, igen og igen kan jeg kun sige tak:

At være i terapi hos Sol er en oplevelse af de store. Man gennemlever hele følelsesspekteret, fra de små til de helt store. Fra sorg til latter. Sol er utrolig dedikeret og professionel i sit arbejde med The Work. Sol møder dig lige hvor du er i nuet og tager dig gennem en rejse i dit indre univers. Herigennem ser du din problematik fra flere positioner som gør at du ser tingene i et klarere lys med ny forståelse”

Jeg synes personligt det er en god måde at gøre det på - du sidder i trygge rammer hos dig selv - lige meget hvor i landet - ja hvor i verden - og der er ingen spildtid med transport osv.
skype

En anden grund jeg har hørt til ikke at benytte nettet er at folk ikke ved hvordan - de har ikke Skype installeret - de har ikke prøvet det før.

Her er du velkommen til at ringe op i stedet hvis du føler dig mere hjemme med en telefon. Og hvis du gerne vil bruge nettet men ikke ved hvordan - kan du følge instruktioner på dette link www.skype.com/intl/da/get-skype .

Du er velkommen til at kontakte mig hvis det volder dig problemer.

Og som et ekstra incitament fortsætter jeg med tilbuddet med en gratis introduktions-session over Skype (og telefon)

Igen - har du ikke ro til det i “privaten” eller vil du bare hellere komme personligt så er du hjertelig velkommen.

Du må meget gerne give dette videre til andre du tror kunne være interesserede, husk at det kan bruges til at kigge på alle stressfulde tanker - hvad enten det er som terapi eller som selvudvikling - det eneste det kræver er et åbent sind … og en internetforbindelse/ telefon.

Hvis nogen kunne tænke sig at blive faciliteret på engelsk, kan jeg også det - det er faktisk det jeg har gjort mest til dato.


Hvis du er interesseret i selvudvikling og gerne vil kommunikere med mig eller andre om det kan du også benytte min Facebook-side.

Du kan både stille spørgsmål og skive kommentarer til de oplæg jeg eller andre har skrevet. Det kunne være rigtig dejligt at få nogle gode snakke i gang derinde.

Besøg også gerne selv min hjemmeside og læs fx Ugens Citat - eller tryk “Like” i bunden - se hvilke tilbud der gælder nu , osv.

Masser af glæde og kærlighed

Sol

kontakt

<>X
Tilmeld dig mit...

Nyhedsbrev

* E-mail

Navn

Tilmeld/Afmeld


Se seneste nyhedsbrev her