Velkommen
Om... Om mig
Om Elsk Dine Tanker
Om The Work

Sessioner Enkeltpersoner Hvor
Priser
Afbud
English

Par Hvor
Priser
Afbud
English


Kontakt
Gode Links
Velkommen
NU  
Nyhedsbrev
Ugens Citat

Individuelle Sessioner.Facilitering

Coaching, terapi, facilitering - Det kan være det hele - jeg foretrækker facilitering fordi jeg faciliterer dig i din egen indre proces - jeg har spørgsmålene og du har svarene - også selvom du ikke ved det endnu.

Med Elsk Dine Tanker arbejder vi med de ting du ønsker, én tanke eller overbevisning ad gangen - hvis det ikke står helt klart for dig hvad det er, hjælper jeg dig med at finde ind til det.

Det er en meget grundig bearbejdning hvor du får mulighed for at opdage hvor vis du er og hvor mange svar du i virkeligheden har - du lærer dig selv at kende på en ny og dybere måde.

Det er en meget essentiel måde at arbejde med tingene på der bygger på en dyb selverkendt forståelse af hvordan sindet virker og mit job er at gøre processen så let og lærende for dig som muligt, samtidig med den bliver dyb og du opdager de lag du har bygget dine stressfulde tanker og overbevisninger op på.

Der er masser af glæde og kærlighed i processen og i dig når de stressfulde tanker ikke længere regerer dit sind - faktisk er kærlighed dit inderste væsen og har altid været det.

The Work er en måde at finde tilbage til dig selv og det bedste af det hele når du først har lært det kan du selv fortsætte med at lave det på egen hånd resten af livet.Hvor

Facilitering af The Work er meget velegnet til at lave over Skype eller telefon, hvis du ønsker at se hvem du snakker med er det bedst med Skype, selvom det i et eller andet omfang også kan lade sig gøre med en smartphone med front kamera.

Jeg bruger selv mest Skype da jeg arbejder med folk fra hele verden og det er gratis og som sagt fordi det giver mulighed for at se hinanden mens vi arbejder - via web cam. (Hvis det er ønsket)

Både Skype og telefon har den fordel at du kan sidde i dit eget hjem og arbejde og slipper for transporttid.

Hvis du har det bedst med personligt fremmøde er du også meget velkommen til at komme her hos mig, efter forudgående aftale

Uanset hvad du vælger så kontakt mig pr Telefon 60612969 (efter kl. 10) eller via mail   for tidsaftale. Jeg har også mulighed for tider om aftenen og ind i mellem weekend.Priser og betaling:

Jeg kan anbefale dig at starte med tjekke her hvis du vil se om der er aktuelle tilbud du kan benytte dig af.

En session varer ca 1 time - dog skal du beregne ca 1½ time den første gang hvis du ikke er vant til at lave The Work.

En session koster ved personligt fremmøde 600 kr. - Køber du 4 sessioner samlet er prisen 2200 kr.

Via Skype eller telefon 550 kr. pr session - Køber du 4 sessioner samlet er prisen 2000 kr.

(Du ringer selv op hvis du ønsker at bruge telefon.)

Du kan selvfølgelig også frit vælge at blande personligt fremmøde og Skype/telefon.

Hvis du ved, eller finder ud af at du har behov for - eller bare lyst til - længerevarende forløb kan yderligere rabatter aftales.Afbud:

Altid som SMS/telefonopkald og senest dagen før. Udeblivelse uden afbud, betales som normal session (bortset fra i særlige tilfælde hvor afbud ikke er mulig).English:

If you want to be facilitated in “The Work” or get more information in English just send me an e-mail and let me know. Love, Sol

<>X
Tilmeld dig mit...

Nyhedsbrev

* E-mail

Navn

Tilmeld/Afmeld


Se seneste nyhedsbrev her