Velkommen
Om... Om mig
Om Elsk Dine Tanker
Om The Work

Sessioner Enkeltpersoner Hvor
Priser
Afbud
English

Par Hvor
Priser
Afbud
English


Kontakt
Gode Links
Velkommen
NU  
Nyhedsbrev
Ugens Citat

Par Sessioner.Facilitering af par

Coaching, terapi, facilitering - Det kan være det hele - jeg foretrækker facilitering fordi jeg faciliterer jer i jeres egen indre proces - jeg har spørgsmålene og I har svarene - også selvom I ikke ved det endnu. Jeg vil også mediere for jer i starten hvis der er behov for det. Par kan ud over kæreste- eller ægtepar være alle former for relationer mellem to mennesker, hvor der er ønske om forbedring, fx forældre/børn, venner, kollegaer osv.

Med Elsk Dine Tanker får I gennem især The Work et utroligt godt redskab til at arbejde med som par. I kan - måske for første gang - virkelig lære hinanden at kende og møde hinanden med ubetinget kærlighed.

Der er mange fantastiske historier om hvordan par har fået hjælp til meget større kærlighed, glæde, intimitet og lydhørhed af at lave The Work sammen.

Hvis I ønsker at udvikle jer og vokse sammen eller bare forstå hinanden bedre - med Elsk Dine Tanker kan det blive en dans i stedet for en kamp.

Det handler om at tage ansvar for sig selv og sin kærlighed og mødes der, frem for indre og ydre krig. Som Katie siger “Forsvar er det første skridt til ufred”.

Det er en tryg og sikker ramme at møde selv de sværeste emner på og det er derfor også vigtig I overholder de retningsliner der er så det forbliver trygt.

I giver hinanden en chance for at møde hinanden på ny - og skulle konklusionen blive at I helst vil gå hver til sit - kan I gøre det med kærlighed, fred og glæde.


Hvor

Par facilitering foregår her hos mig på Langemarken 20, 5762 Vester Skerninge (Ulbølle)

Eller I kan vælge at benytte Skype hvis I kan sidde tæt nok sammen til at I begge kan ses på web cam. Web cam er nødvendig ved par-sessioner. I særligt fastkørte situationer kan I være med fra hver sin forbindelse.

Telefon er ikke egnet til facilitering af par, men I kan altid vælge at tage nogle sessioner omkring jeres partner - eller jer selv - hver for sig, se Individuelle Sessioner.

Kontakt mig pr Telefon 60612969 eller via mail   for tidsaftale. Jeg har mulighed for tider om aftenen og ind i mellem weekend også.Priser og betaling:

Jeg kan anbefale jer at starte med tjekke her hvis I vil se om der er aktuelle tilbud I kan benytte jer af.

Ved par-facilitering varer en session 1½ - 2 timer og den første session koster 1300 kr.

Køber I derefter 4 sessioner samlet er prisen 4800 kr.

Via Skype eller telefon 1200 kr. pr session - Køber I 4 sessioner samlet er prisen 4400 kr.

I kan selvfølgelig også frit vælge at blande personligt fremmøde og Skype.

Hvis I ved, eller finder ud af at I har behov for - eller bare lyst til - længerevarende forløb kan yderligere rabatter aftales.Afbud:

Altid som SMS/telefonopkald og senest dagen før. Udeblivelse uden afbud, betales som normal session (bortset fra i særlige tilfælde hvor afbud ikke er mulig).English:

If you want to be facilitated in “The Work” or get more information in English just send me an e-mail and let me know. Love, Sol

<>X
Tilmeld dig mit...

Nyhedsbrev

* E-mail

Navn

Tilmeld/Afmeld


Se seneste nyhedsbrev her